Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Nieuw OMG! Lights on Van Eyck!

Een combinatie van een magisch multimediaal spektakel en een wandeling in de sporen van Van Eyck.

Stap binnen in de Sint-Niklaaskerk, aanschouw een magisch lichtspektakel van projecties op alle muren en gewelven. Ga nadien met de gids op zoek naar sporen van Van Eyck in Gent.


Meer over deze rondleiding

In de Sint-Niklaaskerk ben je getuige van een digitale en muzikale herinterpretatie van Het Lam Gods. Op deze uitgelezen locatie, voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie, beleef je een half uur pure verwondering. Onze ervaren gids geeft je vooraf een uitgebreide toelichting van het meesterwerk van de gebroeders Van Eyck. Na de projectie volgt nog een korte wandeling door de Kuip van Gent, in de sporen van Van Eyck in 1432.

Wie al langer uitkijkt naar een volgende editie van het Lichtfestival, kan hier alvast genieten van een uitzonderlijk innovatief project in het centrum van Gent. ‘Lights on Van Eyck’ is een samenwerking tussen Mankind en CREATE.eu. Beiden waren de grote publiekstrekkers met de dansende robotarmen en de vuurspuwende draak tijdens het vorige Lichtfestival in 2018.

Klantenverklaring - corona maatregelen
Praktische info
Info
  • Deze multimediale beleving is toegankelijk voor een breed publiek van alle leeftijden: families, toeristen, groepen, kunstliefhebbers en techneuten.
  • De duurtijd van de projectie en de rondleiding is 2 uur. Dit is opgesplitst in de introductie over het meesterwerk van Van Eyck, de projectie van een half uur en een wandeling in de Kuip van Gent in de sporen van Van Eyck
  • Tickets kunnen gekocht worden door hier te klikken
  • Van zodra je je tijdsslot kent, kan je bij ons een gids boeken door verder te klikken op ‘reserveer nu’. 
  • Stel het beginuur in op 20’ VOOR uw tijdsslot. Opgelet: de show start stipt op tijd. 
Plaats van afspraak Sint-Niklaaskerk, kant Korenmarkt
Eindpunt
Talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Gents
Prijs vanaf € 85
Duur 2 u.

Delen