Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Fietstocht langs de Leie

Genieten van groen, kunst en romantiek langs de waterkant

Tussen Gent en Deinze meandert de Leie. De meersen, polders en pittoreske dorpen in de schilderachtige vallei vormen samen een wondermooi natuurgebied. Klaar om te genieten?


Meer over deze rondleiding

De prachtige Leiestreek inspireert niet enkel generaties van kunstenaars, het is ook een waar paradijs voor fietsers die graag de rust en de natuur opzoeken. Het oeverlandschap gaat nooit vervelen en lijkt bij momenten zo van een prentkaart weggeplukt: nu eens fiets je door romantische dorpen met kunstenaarswoningen en galerijen, dan weer rij je door bossen en boomgaarden en voorbij veerponten die je zelf kan bedienen. Terwijl je op je eigen tempo fietst, deelt de ervaren gids zijn passie en kennis over de Leie. De duur van de tocht en ook het startpunt kan je zelf kiezen: Gent, Afsnee, Sint-Martens-Latem of Deurle. De Leie wacht je op!

Klantenverklaring - corona maatregelen
Praktische info
Info
  • Vertrek en eindpunt: eventueel te bepalen in samenspraak met de gids
  • Aantal km wordt met de gids afgesproken aan de start
  • Maximum 20 personen per gids.
  • Breng uw eigen fietsen mee of huur ze bij De Fietsambassade of Bluebike
Plaats van afspraak Stadshal
Eindpunt
Talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, West-Vlaams, Gents
Prijs vanaf € 85
Duur 2 u.

Delen