Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door te klikken op om het even welke link op deze pagina verklaart u zich akkoord met het gebruik van cookies. Meer info.
Ik aanvaard

Graffiti- en street art tour - te voet

Ontdek Gent als een verrassend openluchtmuseum ...

Voor de een is het kunst, voor de ander geknoei.. Welk beleid voert de stad rond graffiti? Welke zijn de street art hotspots in de stad? Kom alles te weten over 'tags' en 'pieces' en laat zelf je signatuur achter.


Meer over deze rondleiding

Een levendige stad herken je aan zijn street art. Als dat klopt, dan is Gent bruisender dan ooit! De straten van de rebelse stad zijn altijd al een geliefd canvas geweest voor fantasierijke afbeeldingen vol kleur en emotie. Tijdens deze interactieve wandeling maak je kennis met de geschiedenis van deze oudste en meest eigenzinnige expressievorm. Je hoort de verhalen achter de prachtige murals, de gekke stickers en de schoenen die boven de straten hangen te bengelen. Wedden dat je na deze wandeling  met heel andere ogen naar straatkunst kijkt?

Klantenverklaring - corona maatregelen
Praktische info
Info
  • Per groep wordt € 15 gevraagd voor graffiti spuitbussen die tijdens de rondleiding gebruikt worden. Contant te betalen aan de gids
Plaats van afspraak Hoek Vlaanderenstraat en Woodrow Wilsonplein, op de trappen van het Urbis gebouw
Eindpunt Stadscentrum
Talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Gents
Prijs vanaf € 85
Duur 2 u.

Delen